Ráčci a děti z domovů zkoušeli adventure golf

11. 6. 2011

Horní Bezděkov -Vsobotu 11. června uspořádal rakovnický Putt-golf club STARLIFE ve spolupráci s Klubem přátel dětí z dětských domovů již šestý ročník Olivia Cupu -minigolfového turnaje pro děti z dětských domovů a klienty z rakovnického Domova Ráček, který se podruhé uskutečnil v areálu adventure golfu v Horním Bezděkově u Kladna.

Sedmatřicet účastníků se pod vedením zkušených instruktorů z pořádajícího klubu nejprve pustilo do kvalifikačního klání, které do závěrečných bojů vyslalo v každé kategorii čtyři nejlepší, kteří bojovali o ceny, jež věnovala společnost STARLIFE a místostarosta Rakovníka Jan Švácha, a poháry s logem Olivia Cupu, které nechal vyrobit PGCSTARLIFE. V kategorii „Ráček“ zvítězila mezi ženami Renata Palkosková (70 ran), na druhé příčce se umístila Petra Debnárová (71), na třetí pak Monika Hnízdilová (80).

Mezi chlapci byl nejúspěšnější Pavel Pospíšil (54), stříbrný skončil Jakub Tupý (61), bronzový Roman Popov (63).

V kategorii „Dětské domovy“ si zlato vybojovala nejlepším výkonem dne Tereza Rambousková (50 - DD Nové Strašecí), stříbro brala Alice Čížková (65 - DD Nové Strašecí), bronz Renáta Sztojková (71 -DDLedce).

Mezi chlapci zvítězil Jan Krško (57 - DD Nové Strašecí), na druhé příčce se umístil Vojtěch Vaněček (60 - DD Nové Strašecí) a na třetí Tomáš Peroutka (63 -DD Unhošť).

„Jsem potěšena, že se díky iniciativě Olivie a jejího týmu dokáže každý rok tato akce uspořádat. Všem medailistům gratuluji a doufejme, že se za rok opět setkáme,“ uvedla Jarmila Dolejšková, jednatelka Klubu přátel dětí z dětských domovů. „Bylo velmi zajímavé sledovat všechny z vás při hře a vzájemném soupeření. Moc rády jsme se s vámi opět setkaly“ rozloučily se s účastníky unisono Olivia Prokopová a Jitka Vlčková, majitelka areálu.

zdroj: Rakovnický deník, Bianka Joglová

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme