Představujeme volební program pro Chrudim

29. 9. 2010

Vážení Chrudimáci,

do rukou se vám dostává vize o budoucnosti Chrudimi, kterou vám předkládá chrudimská organizace TOP 09. Je to představa o budoucnosti města dvaceti sedmi Chrudimáků, které spojuje jedna společná věc. Všichni si totiž před jarními parlamentními volbami řekli, stejně jako mnoho z vás, že s českou politikou je něco špatně.

Po dvacetileté demokratické historii naší země jsme zjistili, že na politické scéně jsou stále stejní lidé ve stejných stranách, kteří již nedokážou nabídnout nic jiného než vyprázdněné sliby a známosti v podnikatelských kruzích.

My však věříme, že politiku je možné dělat i jinak.

Věříme tomu, co říkáme a myslíme si, že takové věci, jako je prostá vzájemná mezilidská úcta, péče o budoucnost našich dětí a respekt k odkazu našich předků, dokáže společnost posunout mnohem dál, než nepřeberné sliby politiků z obou částí stranického spektra.

Chceme slovo „politika“ zbavit jeho puncu neslušného výrazu, který by se ve slušné společnosti neměl ani vyslovovat. Můžeme odpřisáhnout, že neznáme žádné podnikatele, kterým bychom měli sloužit a nikdo z nás nevlastní firmu, která by si mohla přivydělat na městských zakázkách.  Denně pracujeme vedle vás, v chrudimské nemocnici, školách či kancelářích. Máme jen nadšení z proměny české politiky, která začala na jaře tohoto roku. Nenechme tuto proměnu uvadnout v jejím začátku.

Na stránce chrudimské organizace si můžete přečíst volební program pro Chrudim v celém jeho znění.

Společně můžeme dokončit proměnu české politiky
Víc, než si myslíte

Volby: