× Pohněme s tím. Společně!

MO Svitavy

Místní výbor MO Svitavy

1.

Libor Pavlík

předseda místní organizace
2.

Antonín Filouš

místopředseda místní organizace

Členové svitavské TOP 09 předali dar 5009 korun zdejšímu kojeneckému ústavu

18. 4. 2012
Pánové Libor Pavlík, Antonín Filouš a Lubomír Horák předali ve čtvrtek 12. dubna finanční dar kojeneckému ústavu ve Svitavách. Rovných 5 009 korun do koruny odevzdali vrchní sestře Bohuslavě Krásové, která tak zastoupila nemocnou ředitelku Zoru Hammerovou.

Místní sněm TOP 09 Svitavy

20. 5. 2011
V ponděli 04.04.2011 se konal místní sněm TOP 09 Svitavy s následujícím programem: 1.    Zahájení místního sněmu, schválení programu 2.    Schválení moderátora a předsedajícího místního sněmu 3.    Schválení způsobu hlasování, zapisovatele a jednoho ověřovatele 4.    Zpráva předsedy o činnosti místního výboru 5.    Hlavní úkoly MO na další období 2011 – 2013 a způsob jejich provádění 6.    Informace o regionálním a krajském sněmu 7.   Stanovení počtu členů místního výboru 8.   Volba místního výboru, volba delegátů na regionální sněm 9.   Hodnocení činnosti místního výboru a členů MO 10. Různé 11. Usnesení Na další dvouleté období byli zvoleni do výboru místní organizace: Libor Pavlík - předseda Mgr. Antoní Filouš – místopředseda Ing. Luboš Branda – člen výboru Mgr. Lubomír Brix – člen výboru MVDr. Lubomír Horák – člen výboru
Číst více

Zpráva o povolebním vyjednávání ve Svitavském regionu

15. 11. 2010
V okolí Svitav, Poličky a Litomyšle se TOP 09 nebývale dařilo. Do zastupitelstva se zde jejím kandidátům podařilo probojovat v celkem 6 městech a obcích- v Poličce, Svitavách, Litomyšli, ale také v Moravské Třebové, Kunčině a Budislavi.

Zpráva o financování předvolební kampaně ke komunálním volbám v roce 2010

21. 10. 2010
Předkládáme veřejnosti zprávu o financování předvolební kampaně. Naše místní organizace TOP 09 vynaložila prostředky v celkové výši 33.538,- Kč. Z toho 24.236,- Kč zaplatil KV TOP 09 a částku 9.302,- Kč uhradili členové místní organizace. Děkujeme Všem, kteří nám svými hlasy vyjádřili podporu.
 <  1 2 Články 11 - 14 z 14

Nádvorník o R35: Sjezd u Kornic Litomyšl nepotřebuje a nechce!

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 PARDUBICKÝ KRAJ

Sladkovského 433