Libereckou TOP 09 povede do krajských voleb místostarosta České Lípy Jiří Kočandrle

10. 5. 2012

Jiří Kočandrle, místostarosta České Lípy a předseda krajské organizace v Libereckém kraji, se ve středu 9. 5. 2012 po schválení krajským výborem stal oficiálním lídrem kandidátky TOP 09 pro podzimní krajské volby.

„Hlavní prioritou naší organizace do krajských voleb zůstává stejně jako před těmi komunálními prosazování maximální transparentnosti. Proto budeme na kraji prosazovat podobná opatření, která díky nám fungují nejen v České Lípě, ale i v řadě dalších měst, a to zejména transparentní hospodaření kraje a společností kde má kraj majetkovou účast s důrazem vyrovnaný rozpočet, transparentní veřejné zakázky nebo zrušení nesystémového financování v podobě porcování „krajského medvěda“,“ přibližuje Jiří Kočandrle.

V našem programu bude zakotvena podpora přeshraniční spolupráce v oblastech turistického ruchu, zvyšování počtu pracovních příležitostí a zlepšování výměny podnikatelských služeb a obchodu v rámci Euroregionu Nisa. Současně chceme pracovat na ekonomicky udržitelném a systematickém rozvoji dopravní infrastruktury kraje a euroregionu. Důraz budeme rovněž klást na podporu a rozvoj středního školství, zejména toho učňovského.

V České Lípě 10. 5. 2012

Volby: