9. 9. 2014

Ano, i to je jedna z myšlenek programu jablonecké TOP 09 pro letošní komunální volby. Spolu s dalšími návrhy na vylepšení okolí přehrady, která je klenotem našeho města. Návrh na vyčlenění zátoky pod Bižuterií do statusu koupaliště, se skluzavkami a tobogánem, navázat na stávající dětský park na svahu nad zátokou, byl představen spolu s dalšími prioritami v rámci zahájení volební kampaně, konaném symbolicky ve znamení devítek, tj. v úterý 9. 9. od 09:09 v příjemném prostředí předzahrádky Pizza Express v ulici Sv. Čecha.

Při příležitosti zahájení kampaně byla také představena kandidátka, sestavená ze zkušených jabloneckých živnostníků, odborníků na řemesla i společenské vědy, ve velké míře jsou zastoupeni i sportovně aktivní lidé a občanští aktivisté působící ve spolcích. Jak řekl lídr kandidátky, Ing. Petr Roubíček: „Kandidátka je sestavena jako vyvážená, z již zkušených zastupitelů a radních, působících aktivně v současném zastupitelstvu a radě města, zároveň je ale dána příležitost i řadě dalších osobností z různých oborů, z nichž mnozí v současném volebním období získávali zkušenosti se samosprávou prací ve výborech a komisích města“. Kromě Ing. Roubíčka, současného radního Statutárního města, jsou v čele kandidátky i radní Petr Louda a zastupitel Radoslav Topol.

Devítkovým propojením je také to, že každý z první desítky se hlásí k jednomu z devíti programových témat, lídr pak prezentuje centrální programové heslo „TOP 09 pro lepší Jablonec“, podle kterého jsou nazvány i webové stránky (www.top09prolepsijablonec.cz) a stránka na síti Facebook (www.facebook.com/top09prolepsijablonecnadnisou). Na obou internetových prezentacích jsou po celou dobu kampaně k dispozici aktuální informace, přehledná kandidátka s prokliky na profily jednotlivých kandidátů a podrobný volební program. Kromě devítky je další symbolickou číslicí sedmička, která je číslem kandidátky TOP 09 do jabloneckého městského zastupitelstva a která bude také v kampani využita. Zisk alespoň sedmi mandátů je cílem snažení všech kandidátů a dvě sedmičky dnes zdobí i stránku na Facebooku – která dosáhla již 77 „like“ (líbí se 77 uživatelům).

Kontakt: Ing. Petr Roubíček, lídr kandidátky, mobil: 777 982 546, e-mail: petr@niintl.eu

Přílohy
PDF Volební program TOP 09 Jablonec nad Nisou.pdf (207.4 kB)
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme