Pozvěte si domů kandidáta na hejtmana

15. 8. 2012

Velká náměstí, moderátorem vykřikovaná hesla kandidujícího subjektu a hlasitá hudba, to je typický příklad kampaně různých politických stran. Občan na těchto akcích získá drobné upomínkové předměty, nají se, napije se a častokrát si po návratu domů uvědomí, že ani neví s jakým programem ten či onen subjekt kandiduje.

TOP 09 v Libereckém kraji se rozhodla jít jinou cestou, chce oslovit voliče, kteří mají aktivní zájem poznat její kandidáty blíže a diskutovat o problémech kraje a jejich možných řešeních. Nabízí tedy voličům, aby pozvali kandidáty této strany do krajských voleb k sobě domů a tam spolu strávili přibližně jednu hodinu času povídáním si o programu strany pro krajské volby a tématech které se kraje týkají. „Během dvou let ve funkci místostarosty České Lípy jsem přijal ve své kanceláři, a to nejen v rámci hodin pro veřejnost, desítky občanů, kteří přišli řešit problémy, které ve městě jsou. Tato setkání, v případech kdy to bylo v pravomoci městského úřadu, často podnítila zahájení aktivního řešení tak, abychom vyšli těmto občanům vstříc. Proto jsme přistoupili i k tomuto prvku kampaně, protože zpětná vazba od našich voličů nám pomáhá získávat informace o problémech, které občany skutečně trápí,“ dodává kandidát na hejtmana za TOP 09 Jiří Kočandrle.

Návštěvy domácností budou probíhat v průběhu celého září a na začátku října. Případní zájemci budou kontaktováni volebním štábem, který s nimi domluví podrobnosti dané návštěvy. Podmínkou návštěvy je, aby případní zájemci zajistili účast alespoň čtyř dalších osob, které se setkání zúčastní.

Pokud máte i vy zájem pozvat kandidáty za TOP 09 k sobě domů, napište na e-mail obyvak@lib.top09.cz s informací o přesné adrese kde se setkání uskuteční a kolik lidí by se jej mělo zúčastnit. Nezapomeňte připsat i telefonický kontakt, abychom se s Vámi mohli operativně spojit pro dohodnutí podrobností.

Volební program TOP 09 a Starostů pro krajské volby v Libereckém kraji, kompletní kandidátní listinu a další zajímavé informace naleznete zde: www.top09.cz/liberec

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme