Lídři TOP 09 přijeli na Liberecko podpořit mladé kandidáty

9. 3. 2016

7. března přivítal v Libereckém kraji lídr kandidátky TOP 09 do krajských voleb František Gábor dva významné hráče české politiky, poslance Parlamentu ČR Markétu Adamovou (TOP 09) a Marka Ženíška (TOP 09).

Markéta Adamová zavítala do Ralska, kde se setkala s místostarostou Miloslavem Tůmou. Ralsko je město poznamenané nedávným vystěhováním ruských vojsk a potýká se s problémy týkajícími se vyloučených lokalit – nejen o nich poslankyně s místostarostou hovořili. 

Poslankyně Adamová také navštívila Domov důchodců v České Lípě a v Liberci se setkala s trenérkou aerobiku a vicemistryní ČR Kristýnou Bernátovou, novou členkou kandidátky TOP 09 v Liberci.

„Je dobře, že mladí lidé mají zájem o politiku, že nejsou lhostejní k dění kolem sebe a že kandidují. Fandím každému, kdo se do toho pustí. Sama jsem začínala v politice velmi mladá, a tak vím, jak je to těžké,“ podpořila poslankyně Kristýnu Bernátovou. „Nechme se překvapit, možná o Kristýně brzy uslyšíme nejen v souvislosti se sportem,“ uzavřela poslankyně Adamová.

Marek Ženíšek (TOP 09) mezitím diskutoval se studenty v České Lípě. Oba poslanci si v doprovodu Františka Gábora (TOP 09) prohlédli nový hospic v Liberci. Při té příležitosti slíbil lídr kandidátky TOP 09 do krajských voleb František Gábor: „Vždy se budu snažit pomáhat tam, kde je to potřebné. Problémy hospicové péče se týkají nás všech.“

Návštěvu poslanců Markéty Adamové a Marka Ženíška uzavřelo setkání se členy a pozorovateli TOP 09 a „noční směna“ v turnovské pekárně Jiřího Mikuly, rovněž kandidáta TOP 09 do krajských voleb. Při zadělávání těsta se všichni zúčastnění shodli: „Společně zaděláváme na úspěch v krajských volbách.“ 

Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme