Krajský sněm pohledem Zdeňka Chmelíka

21. 2. 2019
Všichni potřebujeme změnu a na Krajském sněmu Libereckého kraje se ukázalo, že změna musí být výrazná. V podstatě nejde ani tak o jednotlivé persony, které se ucházely o pozice v krajském výboru, ale spíše o budoucí směřování krajské TOP 09 směrem ke členům a navenek, samozřejmě, k voličům. 
 
Volby ukázali, že většina členů chce větší otevřenost, více spolupráce, přiblížení vedení krajské organizace k jednotlivým řadovým členům a velikou míru transparentnosti v rozhodovacích procesech. 
Nové vedení musí mít ambice posilovat členskou základnu, zakládat nové místní organizace, podporovat značku TOP 09 na komunální úrovni a nabídnout spolupráci všem, kteří spolupracovat chtějí.

TOP 09 nesmí žít jenom ve velkých městech, ale je potřeba výrazně podporovat členy v menších městech a obcích.

Pokud se chceme stát silným krajem a být vidět, je nutné přesvědčit členy o nutnosti o TOP 09 mluvit, psát a aktivně se zapojovat do politického dění. 

TOP 09 musí růst odspodu a je nutné oslovit všechny, kteří se od nás v minulých letech odvrátili. Myslím, že nové vedení kraje má dobrou startovní pozici a je jenom na něm, jak dokáže šance využít.
Gratuluji Martinu Chroustovi, který se stal předsedou krajské organizace a místopředsedům Viktoru Liškovi, Miloslavu Václavovi a Daně Lapáčkové. 

O úspěšnosti nového vedení rozhodne až další volba za 2 roky, ale držím palce a doufám, že příští volba se od té současné nebude příliš odlišovat.
 
Sláva vítězům a čest poraženým.

Zdeněk Chmelík, člen TOP 09 Liberec

Štítky
Osobnosti: Zdeněk Chmelík
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme