Hradeckou TOP 09 dál povede Lukáš Řádek

Regionální organizace TOP 09 Hradec Králové si na svém sněmu zvolila nové vedení. Hradeckou regionální organizaci dál povede náměstek primátorky města Hradec Králové pro strategický rozvoj, investice, ochranu klimatu, adaptaci a energetiku, dotace a odborník na životní prostředí Lukáš Řádek. V pondělí o tom rozhodli delegáti sněmu, který proběhl v Hradci Králové. Místopředsedy regionální organizace byli zvoleni 1. místostarosta města Nový Bydžov Martin Kořínek a překladatelka a průvodkyně Sandra Špačková.  

5. 3. 2024

„Velký dík. Ten patří celému týmu i každému z vás za úžasné úspěchy, za kterými stojí naše práce. Minulé období bylo plné výzev, ale společně jsme je překonali a ukázali sílu naší spolupráce. Jako váš znovuzvolený předseda cítím velkou zodpovědnost i nadšení pro to, co nás čeká. Máme před sebou letos dvoje volby, a tedy další šanci ukázat, co v nás je. Díky vaší energii a podpoře jsem přesvědčen, že dokážeme i nadále tvořit pozitivní změny. Jdeme do toho společně, s otevřeným srdcem a úsměvem, odhodláním dokázat, že naše hodnoty a práce mají smysl,“ uvedl znovuzvolený předseda regionální organizace TOP 09 Hradec Králové Lukáš Řádek.  

Regionální výbor hradecké TOP 09 doplňuje vedoucí Jiráskova divadla v Novém Bydžově Petr Kruliš, pořizovatel územního plánování v Novém Bydžově Jan Málek, umělecká vedoucí a hlavní lektorka taneční školy Timedance Hradec Králové Janette Prošková a spolumajitel autoservisu Petr Vošoust.  

Hosty regionálního sněmu byli ministr zdravotnictví za TOP 09 Vlastimil Válek, primátorka města Hradec Králové Pavlína Springerová (HDK), místopředseda Liberálně ekologické strany Jan Balcar, za Hradecké patrioty Marek Koutský, starosta obce Hřibojedy a předseda krajské revizní komise TOP 09 Miloš Dohnálek, předseda regionální organizace TOP 09 Jičín Zdeněk Švorc a předseda regionální organizace TOP 09 Náchod Aleš Cabicar.

Romana Matula

Krajská manažerka TOP 09 Královéhradecký kraj

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme