DKoalice představuje kandidáty do komunálních voleb ve Dvoře Králové

Nové seskupení s názvem DKoalice, které spojuje zástupce TOP 09, KDU-ČSL, Strany Zelených a nezávislé kandidáty, představilo 21 osobností pro podzimní komunální volby ve Dvoře Králové nad Labem.

14. 8. 2018

Kandidátku tvoří 9 žen a 12 mužů s průměrným věkem 44 let. Zkušenosti ze zastupitelstva města má 6 členů DKoalice. Lídrem kandidátky je současná radní města Dvůr Králové nad Labem Veronika Tomková.

„Představujeme voličům dobře fungující tým. Vzájemně se doplňujeme zkušenostmi, ať už z podnikání a služeb nebo z veřejné správy či práce s dětmi a seniory. V pohledu na chod města se dokážeme shodnout a přinést občanům dobrá řešení,“ říká lídryně DKoalice Veronika Tomková (32 let, TOP 09).

Na čele kandidátky najdeme hned tři ženy. Na druhém místě kandiduje současná zastupitelka města a ředitelka Městské knihovny Slavoj Marta Staníková: „Pracuji pro lidi z našeho města 19 let a má to smysl. Vždyť každý z nás chce žít v pěkném a dobře fungujícím prostředí. Za 4 roky posuneme město zase o kus dopředu.“

Z třetího místa zastupuje Stranu Zelených Sofia Hladíková, ředitelka Základní školy a Mateřské školy Kocbeře. V první pětce kandiduje také současný zastupitel a lékař Antonín Petráček, (za KDU-ČSL) a také městský radní profesí advokát Josef Pojezdný.

„Pořadí kandidátů jsme sestavili tak, že nejvýše jsou lidé, kteří jsou schopni a ochotni práci pro město věnovat maximum svého času a energie i s ohledem na své pracovní vytížení. Máme v čele tři ženy, které mají zkušenosti, odhodlání i odvahu,“ uvedl Antonín Petráček, nezávislý kandidát nominovaný KDU-ČSL.

Během dvou měsíců, které zbývají do voleb, bude mít každý volič možnost se na webu www.dkoalice.cz, facebookových stránkách @veronikatomkova.cz, ale také na nástěnce na pěší zóně v Revoluční ulici seznámit s jednotlivými kandidáty, sledovat všechny aktivity nové DKoalice a také se dozvědět, jak se případně zapojit do tvorby programu.

Kandidátní listinu naleznete zde

Romana Putnová

krajská manažerka TOP 09 Královéhradecký kraj

Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme