Brno-Černovice

Místní organizace Brno-Černovice

Bytová koncepce v Černovicích

Brno-Černovice mají ze všech městských částí v Brně nejvyšší podíl obecních bytů na počet obyvatel. I proto je problematika péče o byty a jejich privatizace tématem, které zajímá velké množství černovických občanů. Zastupitelé za TOP 09 se od začátku zajímali o toto téma a naší snahou bylo zajistit, aby rozhodování o budoucím osudu bytového fondu bylo založeno na pokud možno přesných údajích o současném stavu a budoucím stavu bytů i finančním zatížení celé obce.
Číst více

Černovice jsou vstřícné k občanům

7. 11. 2011
Zkvalitnění podávání informací občanům bylo jedním ze základních cílů TOP 09 v Brně-Černovicích. Po téměř roce fungování pravicové koalice se podařilo některé z úkolů nyní realizovat. „Zaměřili jsme se především na webové stránky a náš zpravodaj,“ říká místostarosta Brna-Černovic Ladislav Kotík. Zpravodaj Černoviny vyšel na začátku listopadu poprvé barevně a to díky výběrovému řízení za stejnou cenu, kterou stál dřívější černobílý tisk.

Programové prohlášení

6. 4. 2011
Zastupitelstvo MČ Brno-Černovice schválilo 10. března Programové prohlášení, které určuje cíle vedení této městské části pro toto volební období. TOP 09 se při vyjednávání soustředila především na své programové priority: transparentnost a zlepšení informovaností obyvatel.
 <  1 2 Články 11 - 13 z 13