Brno-Královo Pole

Místní organizace Brno-Královo Pole

Valenta: V Králově Poli dáváme přednost sociálnímu bydlení bez zatížení stávajících nájemců

23. 4. 2018
V Králově Poli přistupuje náš místostarosta Daniel Valenta k sociálnímu bydlení jinak. Ve spolupráci s Armádou spásy a městskou částí se rodiny postupně začleňují zpět do společnosti.

V Králově Poli končí doba temna

16. 3. 2015
Poslední 3 roky řídila Královo Pole koalice ODS a ČSSD. Ta podle TOP 09 negativně ovlivňovala dění v městské části. Na podzim roku 2014 se otevřel prostor pro změnu a pro ukončení doby temna, jak ho sama TOP 09 nazývala. Situace ovšem nebyla jednoduchá ani po volbách.
Číst více

Královo Pole opět v zajetých kolejích

16. 1. 2012
„TOP09 byla během ročního působení ve vedení Radnice hlavním nositelem zvyšování transparentnosti, asi proto se stala v očích ODS ze spojence přes noc největším nepřítelem,“ hodnotí situaci v Králově Poli zastupitel za TOP 09 Daniel Valenta. Jak si jinak vysvětlit to, že strana, která získala ve volbách třetí nejvyšší počet hlasů, je rázem odříznuta od téměř všech komisí, Výjimkou je naše účast pouze v redakční radě a kulturní komisi,“ vyjmenoval Valenta.