Bytová koncepce v Černovicích

Zpracovali jsme proto poměrně obsáhlý připomínkový materiál k současné koncepci, kde jsme se snažili nashromáždit velké množství údajů, které by nám měli pomoci při rozhodování. "Jedním z argumentů proti privatizaci bylo velké zadlužení městské části díky investicím do oprav bytů", říká místostarosta Ladislav Kotík. "My jsme v naší anylýze jasně i grafiky ukázali, že toto zadlužení jasně klesá a v roce 2014 už bude minimální", dodává Kotík. Podařilo se nám dále také rozproudit diskuzi nad budoucími potřebnými investicemi a alespoň část z nich na nejbližší roky je nyní v plánované koncepci. Jsme si vědomi toho, že tato koncepce určitě není dokonalá, ale myslíme si, že je to velký krok dopředu především z pohledu plánování, který navíc jasně říká, že právě v roce 2014 bude na základě aktuální finanční situace umožněno přehodnocení koncepce a případně umožněna privatizace částečná privatizace bytů.
V příloze nabízíme námi podané připomínky. Finální koncepce bude schvalována na zastupitelstvu 8. března 2012.

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 JIHOMORAVSKÝ KRAJ

Vojanova 2471/2b