× Pojďte do toho s námi.

Regionální organizace Havlíčkobrodsko

Velký sportovně kulturní den

15. 5. 2010 | 14:00
Na sobotní den připravila místní organizace TOP09 Havlíčkův Brod celodenní akci, která protnula i další místa okresu a plynule navazovala i na předvolební dopoledne TOP09 Havlíčkobrodsko ve Světlé n/Sáz. I přes nepříznivé počasí, které organizátorům připravilo nelehké spaní, se vydal ráno odvážný peloton několika desítek cyklistů na odvážnou vyjížďku z Havlíčkova Brodu na vrch Melechov a zpět. Vstříc stále hrozícímu dešti a teplotám spíše listopadovým, než květnovým, tito odvážní jezdci a jezdkyně projeli během dne celou plánovanou trasu a ještě některým zbyl dostatek sil na večerní společenský taneček.

TOP09 Havlíčkův Brod

21. 4. 2010 | 13:00
TOP09 jako nová strana na politické scéně České republiky se nadále úspěšně vyvíjí. Hektické období po jejím vzniku, které bylo poznamenáno přípravou předčasných voleb na podzim loňského roku, které se nakonec díky obstrukcím některých nejmenovaných politických subjektů neuskutečnily, bylo vystřídáno intenzivní prací při budování vnitřní politické struktury.

Dětský den

18. 4. 2010 | 14:00
Na nedělní odpoledne připravila TOP09 Havlíčkobrodsko pokračování úspěšného sportovního odpoledne - bruslení, tentokráte v očekávání přicházejícího léta. Uspořádala v sportovním areálu Kotlina Havlíčkův Brod odpoledne pro rodiny s dětmi. Zde mohli všichni návštěvníci zjistit, zda nezapomněli plavat v krytém bazénu, který byl přístupný pro veřejnost zdarma. Tohoto mnoho návštěvníků hojně využilo a jak zjišťujeme tak nikdo se neutopil, takže se plavání přes zimu nezapomnělo.

Sázava 21.

17. 4. 2010 | 13:00
Organizace TOP09 Havlíčkobrodsko se aktivně zapojila spolu se skauty do projektu Čistá řeka Sázava. Naši členové přispěli nejenom vlastní prací v sobotu 17.4, ale zajistili i nezbytnou materiální pomoc pro dobrovolníky (rukavice, pytle, občerstvení), aby akce mohla mít zdárný průběh. V okolí řeky bylo sebráno různé pohozené harampádí - obaly, lahve, nějaký ten svršek, různé další rozličné předměty a i nějaká ta naplavenina, co přinesl tající sníh. Dohromady toho bylo na několik kontejnerů.
Číst více

Miroslav Kalousek ve Světlé nad Sázavou.

26. 3. 2010 | 08:30
Miroslav Kalousek navštívil Světlou nad Sázavou. Na radnici byl přijat starostkou města Lenkou Arnotovou, kandidátkou do parlamentních voleb za TOP09 na Vysočině. Setkání se zúčastnil místostarosta města Havlíčkův Brod Libor Honzárek, další z kandidátů do parlamentních voleb a někteří členové TOP 09 na Vysočině. Po krátké debatě na radnici starostka města provedla Miroslava Kalouska centrem města. Společně mimo jiné zavítali na místo pro město důležité investiční akce - rekonstrukce železničního viaduktu. Za prosazení této, pro město důležité stavby, oba vynaložili nemalé úsilí a tak doufáme, že se dílo dočká zdárné realizace v brzké době.

Bruslíme s TOP09

15. 3. 2010 | 13:00
Při veřejném bruslení v Havlíčkově Brodě a Ledči nad Sázavou za účasti kandidátů pro volby do PS paní starostky Arnotové ze Světlé nad Sázavou a místostarosty Havlíčkova Brodu Libora Honzárka měla veřejnost možnost protáhnout svá těla na veřejném bruslení zorganizovaném naší okresní organizací TOP09. Účast veřejnosti byla hojná. U vchodu je přivítal plakát s Karlem Schwarzenbergem a jeho slavným bonmotem KDYŽ SE KECAJÍ BLBOSTI TAK SPÍM.
 <  1 2 ... 10 ... 18 19 20 Články 191 - 197 z 197

Předseda RVSedlák