sněm regionální organizace Havlíčkobrodsko

16. 5. 2013

Dne 16. května 2013 se na usedlosti Gerstein, Horní Krupá konal regionální volební sněm TOP 09 Havlíčkobrodsko. Ten zhodnotil činnost za poslední dva roky. Členové regionální organizace TOP09 zvolili nové vedení v regionu a delegáty na krajský sněm TOP 09 Vysočina.

Předsedou TOP 09 Havlíčkobrodsko byl i pro další dvouleté období zvolen Martin Sedlák, místopředsedy Petr Albrecht a Jan Votava, ve výboru regionální organizace dále usednou Libor Honzárek, Jiří Havlíček, Milan Kachlík a Jaroslav Pejchal. Účastníci sněmu také zvolili delegáty  na krajský sněm TOP 09, který se bude konat 7. září 2013 v Havlíčkově Brodě.

Regionální sněm zhodnotil práci a činnost za uplynulé dvouleté období, vyslovil poděkovaní všem členům odstupujícího výboru za jejich činnost. Pro nadcházející období stanovil úkoly a cíle pro volby do poslanecké sněmovny, evropského parlamentu a komunální volby v roce 2014. Dalším z úkolů je práce s členskou základnou a rozvinutí dialogu s občanskými iniciativami podobného politického směru.

Martin
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme