Sportovec roku: napětí vrcholí

Boleslavský deník | 24.2.2012 | Rubrika: Titulní strana | Strana: 1 | Autor: PAVEL SVAČINA | Téma: Středočeský kraj

24. 2. 2012

V pondělí 27. února se v Domě kultury koná slavnostní vyhlášení ankety Sportovec Mladoboleslavska roku 2011

Mladá Boleslav – Fotbal, hokej, basket, florbal, karate? Desetitisíce čtenářů Boleslavského deníku rozhodly, kdo je nejpopulárnějším sportovcem Mladoboleslavska za uplynulý rok.
Ačkoli hlasy již byly sečteny, výsledky se veřejnost i sportovci dozví až v pondělí při slavnostním vyhlášení Ankety Sportovec Mladoboleslavska roku 2011. Ceremoniál se uskuteční v pondělí 27. února v 18 hodin v  Domě kultury Mladá Boleslav.
Sportovci a šéfové klubu nemohou dospat. „Velmi nás zajímá, jak to dopadlo, naši hráči loni podávali dobré výkony a zaslouží si ocenění fanoušků. Jak čtenáři rozhodli, ale samozřejmě nevíme, proto jsme trochu nervózní,“ prozrazuje prezident FK Mladá Boleslav Josef Dufek. Také František Chmela, generální manažer basketbalového týmu Slovanka, by nejraději hned věděl, jak to dopadlo: „Doufám, že proměníme alespoň jedno místo na stupních vítězů. Jak to dopadne, si neodvážím tipovat, těšíme se na to,“ řekl František Chmela. Také hokejisté loni tvrdě bojovali v těžké extraligové konkurenci a navíc jim svaz uštědřil rány v  podobě ztráty bodů, a také by proto rádi pocítili ocenění od svých fanoušků. Výsledky jsou ale zatím přísně tajné. „Několik dnů a nocí jsme sčítali hromady tištěných anketních lístků, dále jsme zpracovávali výsledky z internetu a rovněž rozhodnutí porotců v odborné široké porotě. Ze všech způsobů hlasování se pak stanovila součtem pořadí. Je to zcela přesné, průhledné a jasné hlasování čtenářů i odborníků,“ podotkl šéf sportovní redakce Deníku Jaroslav Bílek.
Čtenáři hlasovali v kategoriích jednotlivec, kolektiv, trenér a cvičitel, fair play, sportovec do 18 let, adrenalinové a bojové sporty, hendikepovaní, krajánek, cizinec a veterán. Dále budou uděleny ceny za mimořádný přínos sportu a sportovní hvězda Deníku, která získala nejvyšší počet hlasů z tištěných kuponů. Slavnostní vyhlášení se uskuteční ve velkém sále Domu kultury, připravena bude moderní scéna a v  doprovodném programu vystoupí známáa krásná zpěvačka Monika Agrebi, zazpívá i oblíbený Filip Šubr z kapely Seven a uvidíte adrenalinovou exhibici Václava Kloudy. Těšit se můžete na efektní foodbag, freestyle fotbal a beatbox. Celou akci moderuje známý sportovní moderátor Radek Šilhán.
„Protože se snažíme dělat vše pro naše věrné čtenáře, rozhodli jsme se rozdat vstupenky na vyhlášení ankety zcela zdarma. Kapacita sálu je obrovská, proto se jistě dostane na každého zájemce. Vstupenky jsou do pondělních 17 hodin k vyzvednutí v inzertním oddělení Boleslavského deníku v Železné ulici 107 v Mladé Boleslavi,“ říká šéfredaktor Boleslavského deníku Pavel Svačina.
Celou akci budou natáčet kamery České televize a monitorovat novináři i fotografové. Na vyhlášení dorazí známé sportovní osobnosti z  Mladoboleslavska, slavní prvoligoví fotbalisté, extraligoví hokejisté, ligové basketbalistky, florbalisté, adrenalinoví sportovci, ale také šéfové sportovních klubů, politici a další známé tváře a sportovci z  celého regionu.
„Podobné ankety vítáme, je to propagace sportu a ocenění těch, kteří se sportu věnují a dávají mu všechen volný čas,“ podotýká šéf resortu školství a tělovýchovy v Mladé Boleslavi Daniel Marek (TOP 09). Náměstek primátora také předá jednu z cen.
Vyhlašovatelem ankety Sportovec Mladoboleslavska 2011 je Boleslavský deník, pořadatelem ankety je produkční a marketingová společnost ČOK­CZ.
Akci podporují rádia Jizera, Kiss Delta a Hey, 1. Boleslavská televize, Česká televize, pivovar Rohozec, Statutární město Mladá Boleslav, Česká spořitelna, Starlife, RPM, Oresi a další.

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme