Poslanecký den v regionu Beroun

7. 3. 2013

Poslankyně Helena Langšádlová zahájila poslanecký den setkáním se studenty gymnázia, se kterými si povídala na téma státní rozpočet. Poté následovala diskuse o aktuálním politickém dění.

Poté proběhlo setkání se zástupci neziskových organizací poskytující sociální služby v prostorách organizace Lomikámen. Odpolední program pokračoval návštěvou domova mládeže a speciální mateřské školy v Berouně, kde poslankyni uvítala ředitelka Jana Müllerová.

Dále se Langšádlová setkala se seniory v nedalekém Komárově, kam byla uvedena Eva Királyovou, členkou regionálního výboru TOP 09. S klienty hovořila o důchodové reformě a situaci ve zdravotnictví.

Následovala pracovní večeře a setkání s místostarostou Patrikem Brodanem a Pavlou Hlavsovou, místopředsedkyní regionální organizace. Posléze se Langšádlová zúčastnila koncertu, který byl vyústěním mezinárodní konference s názvem „Berounská výzva 2013“, během které se hovořilo o zastavení metody hydraulického štěpení břidlic a dalších hornin v EU i dalších zemích světa.

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme