SPOLU volebním autobusem po Příbramsku

6. 8. 2021

Koalice SPOLU přivezla na Příbramsko svou letní kampaň s poselstvím naděje na změnu. Kandidáti postupně navštívili několik měst na jihu kraje, představovali program a zvali na chystaná letní kina. Kandidátem pro Příbram je místní zastupitel Marek Školoud (TOP 09).

Volební autobus s kandidáty postupně navštívil města Dobříš, Příbram, Sedlčany, Votice, Olbramovice, Benešov a Říčany u Prahy. “Naše kampaň je v pohybu. Projíždíme celou Českou republiku. Mluvíme s lidmi o tom, co je trápí a co od svých poslanců očekávají,” říká příbramský kandidát Marek Školoud. “V regionech Benešov a Příbram je to samozřejmě doprava. Lidé roky čekají na dostavbu klíčových dopravních spojů D3 a D4. Ve SPOLU jednoznačně deklarujeme, že se o těchto projektech přestane diskutovat a začne se stavět.”

Marek Školoud se v rámci koalice zaměřuje také na živnostníky a drobné podnikání. “Mým osobním tématem je podpora obchodníků a živnostníků, kteří jsou v pandemické době vyčerpaní a bez motivace dál pokračovat. Jako předseda podnikatelského spolku Pražské ulice s nimi denně jednám a vnímám, že jsme v bodě zlomu. Nesmíme nechat české živnostníky padnout,” prezentoval Školoud na mítinku jednu z programových priorit koalice.

Volební autobus zavítá do Příbrami ještě jednou, a to konkrétně 4. září ve 20 hod, kdy bude koalice SPOLU na náměstí 17. listopadu promítat film Ženy v běhu. Vstup je zdarma.