Schneider: Zajímejme se o politiku, bude se zajímat o nás

24. 1. 2018

Jan Schneider, 20 let, člen TOP 09 Příbram od června 2017

PŘEDCHOZÍ DÍL

Hned po vstupu do TOP 09 jsem se zapojil do činnosti místní organizace. Podle mě je důležité být aktivním členem, s tím jsem přece do strany vstupujeme. Měl jsem to štěstí, že jsem se v místní organizaci setkal s lidmi jako je náš místostarosta Václav Švenda nebo zastupitel Petr Stříbrnský. Není jim lhostejný osud ostatních a mají motivaci a chuť pracovat každý den na tom, aby naše město bylo den ode dne hezčím. 

Zajímavou zkušeností byla účast na předvolební kampani. Každý může před volbami přiložit ruku k dílu. V Příbrami jsme ku příkladu roznášeli spoluobčanům do schránek Letopisy. Nesmírně mne potěšilo, když si nás lidé všimli a sami za námi přišli a s díky ho přijali. 

Další akcí byla Kafrárna TOP 09, kdy kandidáti nabízeli lidem výbornou brazilskou kávu a přitom si s nimi povídali a zodpovídali jejich otázky. U této příležitosti jsme rozdávali i knížku o volbách u místních škol, kdy bylo skvělé pobavit se studenty o tom, jak vnímají politiku a zda půjdou k volbám. Byl jsem mile překvapený zvídavými dotazy, které mě jen utvrdily, že politika musí jít více naproti mladým lidem. Vše je to o vzájemnosti, budou-li se mladí zajímat o politiku, tak se politika bude zajímat o ně. 

jan schneider, 774 670 237

Štítky
Osobnosti: Jan Schneider
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme