Oskar Blažek kandiduje na starostu Mělníka

18. 7. 2018

Společná kandidátka TOP 09 a Zelených už zná svého lídra. Do voleb ji povede Oskar Blažek, který ve svých 23 letech aspiruje na post nejmladšího mělnického starosty. Do města chce přinést novou energii a naplnit tak jeho potenciál pro podnikatele i občany. TOP 09 spojila pro Mělník síly s místní organizací   Zelených, ze druhého místa bude kandidovat Robert Šenk. Mladé kandidátce vyjádřil podporu také     Marek Hilšer. 

Oskar Blažek byl jednomyslně zvolen do čela kandidátky Spojených sil pro Mělník, důvěru získal i přes svůj relativně nízký věk: “Nestrávil jsem léta v politice a možná právě díky tomu mám v sobě pořád odhodlání  Mělník rozhýbat. Postavili jsme nevyčpělou autentickou kandidátku a jdeme proti těm, kteří už na vize dávno rezignovali,” uvádí Blažek. 

Právě jasně formulovaná vize je pro něj základním předpokladem pro moderní město: “Současnému vedení nelze upřít zásluhy na dobrém fungování města. Mně ale nestačí, že ráno odvezou odpadky a večer přijede autobus, potřebujeme vidět dál a klást si větší cíle. Proto aktuálně pracujeme na Vizi pro Mělník, kterou chceme s Mělničany sdílet a společně se posouvat k vytvoření toho nejlepšího místa pro život, kde budou pracovní příležitosti i bohatá kultura. My ten potenciál vidíme,” deklaruje kandidát na starostu.

Za mělnické Zelené kandiduje Robert Šenk, který vizi obohacuje o důležitost kultivace veřejného prostoru:  “Moderní město pečuje o veřejná prostranství, jeho obyvatelé se zde setkávají, tráví zde svůj čas a tím přináší do města život. Takový Mělník chceme. Zasadíme se tedy o to, aby město pečovalo nejen o své lukrativní části, ale vyvíjelo i aktivity, které potěší občany.”

Kandidátku s novou energií přijel podpořit i Marek Hilšer, který se stal součástí jejich týmu na recesistickém závodu Mělnická jizerská padesátka. “Na Mělník s oblibou jezdím, jsem proto potěšen, že jsem zde mohl vyjádřit podporu projektu Spojených sil pro Mělník, kandidátce skvělých lidí, kterou vede mladý kandidát na starostu Oskar Blažek,” vyjádřil se Hilšer.

Čtěte také: Mělnická TOP 09 si zvolila nové vedení

Štítky
Osobnosti: Oskar Blažek
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme