Honzík: Moje začátky v TOP 09

19. 12. 2017

Jakub Honzík, 21 let, člen TOP 09 Mělník od srpna 2017

Díl 2: První kroky ve straně

Předchozí díl

Téměř okamžitě po mém vstupu do TOP 09 jsem se zapojil do stranických aktivit. V té době zrovna probíhala kampaň do Poslanecké sněmovny, takže příležitostí bylo spoustu. Hned od začátku jsem chtěl být co nejvíce nápomocný. Viděl jsem, s jakou energií se kandidáti vrhají do kontaktní kampaně a místo po dovolených jsem nakonec jezdil s nimi a navštívil tak na 20 míst Středočeského kraje.

Za dobu kampaně se mi podařilo získat mnoho užitečných zkušeností, mohl jsem si například několikrát popovídat s Miroslavem Kalouskem nebo s druhou zvolenou poslankyní našeho kraje Helenou Langšádlovou. Oba jsou skuteční profesionálové a sledovat je, jak dokáží mluvit a jednat s lidmi, bylo velkým přínosem.

Za celou kampaň jsme navštívili několik opravdu výjimečných míst, osobně se mi nejvíce líbil festival v Mladé Boleslavi, kde jsme si s mladými lidmi jen tak v trávě povídali o politice. Topka měla taky skvělý nápad, a to pojízdnou kavárnu, při které jsme nabízeli voličům debatu u skvělé kávy, kterou nabízeli přímo kandidáti.

Největší část kampaně jsem strávil s naším mělnickým kandidátem Oskarem Blažkem, který mě do strany přijímal. Najeli jsme spolu stovky kilometrů, zastavila nás až krádež mého auta při konci kampaně. Holt každý pro volby něco obětoval, a tak si teď užívám výdobytky středočeské hromadné dopravy.

Následující díl

jakub honzík, KUBAHONZIK@GMAIL.COM, 774 992 447

Štítky
Osobnosti: Jakub Honzík
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme