Spolupráce TOP09 a STAN na příbramsku funguje

4. 9. 2011

Starosta obce Petrovice, Petr Štěpánek pozval své kolegy z TOP 09 na den Rádia Blaník pořádaný v jeho obci v sobotu 4. září. Den plný zábavy a hudby zakončil koncert Václava Neckáře a skupiny Bacily před náměstím zaplněným do posledního místa. Opravdu závěrečnou tečkou za bohatým programem byl velký ohňostroj.

„ Spolupráce Starostů a TOP09 probíhá na všech úrovních od vlády, přes parlament až právě po každodenní komunální politiku. Možná, že právě na této úrovni si vzájemně můžeme předat nejvíce.“ Říká starosta obce Petrovice Petr Štěpánek, zástupce příbramského regionu v krajském výboru hnutí Starostové a nezávislí.

„Jsem rád, že jsme se mohli setkat i při jiné příležitosti než je příprava společného programu do krajských voleb, které nás čekají příští rok. Moc rád si popovídám s přáteli i o jiných věcech než je politika.“  Říká Petr Stříbrnský, místopředseda Středočeské krajské organizace TOP 09.