13. 8. 2010

Vážení spoluobčané - voliči,

s blížícím termínem voleb do městského zastupitelstva (15. - 16. 10. 2010) vás chci informovat o tom, co pro vás strana TOP 09 v Poděbradech připravuje. Velmi mě potěšila nabídka stát v čele kandidátky TOP 09 ve městě, ve kterém žiji celý život. Motivuje mě i skupina lidí, kteří jsou se mnou v týmu a kterých si moc vážím pro jejich vzdělaní, morální kvality i pracovní výsledky a společně chceme tyto své schopnosti městu nabídnout ke zlepšení života nejen nás samotných, ale především vás, našich voličů.

Naše kandidátka je složena z mladých i zkušených osobností, kteří se určitě nejdou do komunální politiky zviditelnit nebo pro vlastní prospěch. Úroveň morálky a pořádku v našem městě pod současným vedením radnice je pro naše lázeňské město nedůstojná a to bychom rádi změnili. Hesla z názvu naší strany - tradice, odpovědnost, prosperita - nás k tomu zavazují.

Mgr. Ivan Uhlíř – místopředseda městské organizace TOP 09.

Nejprve si vám dovolíme představit dámy z naší kandidátky a jejich představy, se kterými jdou usilovat o vaši přízeň. Celou kandidátku TOP 09 a náš volební program „Pořádek všude a ve všem“ zveřejníme v příštím vydání Poděbradských novin.

Jana ŠlapákováMgr. Jana Šlapáková

rozená Rakušanová, 37 let, nyní na mateřské dovolené, 3 děti, FF UK, členka TOP 09

"Na Gymnáziu Jiřího z Poděbrad učím češtinu a angličtinu. Poděbrady jsou moje srdeční záležitost a vadí mi, jak upadá jejich vzhled i pověst. V práci pro město se chci zaměřit především na pořádek, životní prostředí, na podporu sportu a volnočasových aktivit dětí a mládeže. Chci, aby občané Poděbrad byli hrdí na své město a město jim vycházelo vstříc v jejich potřebách. Aby každý návštěvník Poděbrad měl touhu se sem zase vrátit a pobýt u nás nějaký čas."

 

 

 

Hamplová IvanaIng. Ivana Hamplová

44 let, vedoucí oddělení práce a mezd v soukromé společnosti

"Dlouhodobě pracuji v bytové komisi MÚ a jsem členkou dozorčí rady golfového klubu. Hlavní oblastí mého zájmu je bytová a sociální politika, s níž mám bohaté zkušenosti."

 

 

 

 

 

Slauková LucieMgr. Lucie Slauková

37 let, projektová manažerka, 3 děti, FF UK

"Přála bych si, aby Poděbrady byly nejen středočeským, ale především středoevropským městem. Městem rozvinuté kultury, cestovního ruchu, vzdělání, městem přátelským rodinám s dětmi, městem které bude podporovat malé podnikatele, městem, které bude zelené a bezpečné."

 

 

 

 

 

Petra VelikáPetra Veliká

34 let, nyní na mateřské dovolené, členka TOP 09

"Pracuji v americké IT společnosti jako marketingový manažer pro ČR a SR. Studuji VŠ zaměřenou na média, marketing a komunikaci. V komunální politice se chci zaměřit zejména na pružnou komunikaci občana s MěÚ - město by mělo pracovat pro každého a ne jen pro pár vyvolených."

 

 

 

 

 

 

Fliedrová IlonaIng. Ilona Fliedrová

47 let, geodetka, ČVUT - Stavební fakulta, členka TOP 09

"Mojí prioritou je podpora sportovních klubů, které pracují s mládeží a zprůhlednění zadávání městských veřejných zakázek."

 

 

 

 

 

Hana SlobodováHana Slobodová

40 let, psycholožka, vdaná, 2 děti

"Poděbrady, jako krásné a klidné městečko, byly po 6letém pobytu mé rodiny v zahraničí (Německo, Holandsko), naší svobodnou volbou. V současné době se zaměřuji převážně na oblast profesní psychologie, personální audity a efektivní využívání lidských zdrojů ku prospěchu firem i jednotlivců, budování profesních rozvojových plánů, rozvoj efektivní komunikace, vedení workshopů, facilitovaných setkání a coaching. Mé zkušenosti ze zahraničí i současná každodenní profesní praxe mi ukazují, že kvalitní komunikace mezi vedením obce, odbornými profesionály a samotnými občany pomůže dovést mnohé, i komplikované projekty, do úspěšného cíle. Nabízím podporu transparentnosti obecních projektů, podporu ochoty občanů zapojit se do 'věcí obecních' a vlastní schopnost efektivního vyjednávání směrem k určenému cíli v co nejkratším čase."

 

 

Radka Folprechtová

MgA. Radka Folprechtová

39 let, grafická designérka

 

 

 

 

Lydie VurmováLydie Vurmová

84 let, důchodkyně

 

 

 

 

 

 

Stanislava ŠpakováMgr. Stanislava Špaková

52 let, středoškolská profesorka

 

 

 

 

 

 

 

Ivan Uhlíř
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme