Vlček: Budoucnost pro Lysou, město všech generací

21. 9. 2022

Vážení spoluobčané,

dovolte mi, abych se vám krátce představil. Na kandidátce do komunálních voleb jsem číslo 4 za volební uskupení TOP 09 a nezávislí. Celý svůj život jsem prožil v Lysé nad Labem a zažil zde plno hezkého. Můj profesní život je provázen prací s lidmi a vím, že to není jednoduché. Je potřeba spousty kompromisů a přitom být dobrý ekonom. Umět lidem porozumět a zároveň s nimi vést dialog. Brát na zřetel dobře míněné rady a zároveň se nebát i nepříjemných rozhodnutí. Naučilo mě to i skutečnosti, že nemohu mít všechno, a v rámci naslouchání lidem, je pak naopak možno udělat skutečně dobré věci.  

Poslední dobou dění v našem městě vnímám rozpačitě, jelikož se zde děje spousty nehezkého. Ano, dá se říct, že se město rozvíjí, ale těžko říct, zda tím správným směrem. Cesta zadlužování a rozhazování není cesta správná a je potřeba ji změnit. Zadlužování není koncepcí pro budoucnost. 

Jediná možná cesta je, že přijdou nový lidé, pro které je hospodaření v souladu se zdravým rozumem přirozené, stejně jako práce ve prospěch města a lidí všech generací zde žijících.

Přijďte k volbám a dejte nám svůj hlas.  BUDOUCNOST PRO LYSOU, MĚSTO LIDÍ VŠECH GENERACÍ.

Jan Vlček, nezávislý kandidát nominovaný za TOP 09

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme