Mělník má svoji TOP 09

Předsedou je Radek Čos

19. 10. 2009
Regionální organizace TOP 09 v okrese Mělník na svém ustavujícím sjezdu v neděli 18.října zvolila svůj výbor. Předsedou regionální organizace nové politické strany TOP 09 je Bc. Radek Čos, místopředsedy PharmDr. Romana Vohralíková a Marcel Peter. Ustavující sněm regionu zvolil předsednictvo, revizní orgány a vybral delegáty na krajský sněm Středočeského kraje TOP 09, který proběhne 8.listopadu. "Úkolem regionální organizace TOP 09 je zejména zakládání a budování místních organizací tak, abychom naši práci přiblížili lidem. Budeme fungovat jako standardní politická strana, proto musíme mít i formální struktury. Jejich prostřednictvím chceme ukázat voličům, že jsme otevřeni jejich názorům a budeme pracovat v jejich zájmu. Samozřejmě rádi přivítáme nové členy, kteří se ztotožňují s programovými východisky a principy a chtějí se zapojit do práce s námi, " řekl nám předseda nově ustavené regionální organizace TOP 09 Radek Čos.