Čáslavská kontra Zeman = slušnost kontra hulvátství

20. 8. 2014

V poslední době se již několik politiků, či jiných zástupců lidu odmítlo setkat s panem prezidentem. Nyní i paní Věra Čáslavská. Tedy člověk, který svou občanskou statečnost prokázal mnohokrát již v minulosti.

Paní Čáslavská udělala pro propagaci Československa obrovský kus práce a díky její stále trvající popularitě je známé nyní i Česko. Díky excesům současného prezidenta je Česko v zahraničním tisku také stále známější. Možná někdo namítne, že i negativní reklama je reklamou, ale reklama paní Čáslavské je mi bližší než reklama Miloše Zemana.

Slušný člověk se nerad schází s hulváty a lháři a je dobře, že v současné době to lze vyjádřit veřejně. K něčemu je ta naše pochroumaná demokracie přeci jen dobrá.

Pan prezident na své spanilé jízdě po Česku nezapomněl ani kopnout do prezidentského protikandidáta Karla Schwarzenberga. Ten na nakopnutí odpověděl nejen slušně, ale vyvrátil i další „nepřesnosti“ našeho nejhoršího vypravěče židovských vtipů.

8. března uplyne rok od podepsání prezidentského slibu a já mám neskromné přání. Více nadhledu, slušnosti a méně nepravd od pana prezidenta. Předem děkuji.

Pavel Kárník

Převzato z: http://pavelkarnik.blog.idnes.cz/c/391662/