23. 9. 2014

Jezdím si po senátním obvodu jen se svými nejbližšími, případně kamarádem a lepíme plakáty, upevňujeme plachy a to vše sami. Někdy se cestou potkáme s politickou konkurencí, kandidátům vylepuje plakáty početný tým, několika auty. Na akcích skákací hrady, výlety Řepařskou drážkou, či lodí zdarma. Mediální masáž, ze které jsme díky záhadným „volebním klíčům“ vypadli – třeba v 5+2  apod. Klacky pod nohy, pomlouvání, anonymní trollové v internetových diskusích řádí.  Náhoda? Vůbec ne – bojí se nás, boji se mě a tak bezejmenní hrdinové očerňují. Tím více mě to baví, každou volnou chvilku věnuji kampani a objíždím region – s mini týmem, ale báječným!

Oblepili jsme další kus našeho obvodu 42, zúčastnil jsem se mnoha akcí – v Poděbradech, Českém Brodě i v Dymokurech (ten je sice kousek mimo obvod, ale návštěvníků z našeho obvodu bylo mnoho). Všichni TOPáci v městech kde jsem byl, mně pomáhají, do Českého Brodu nás přijela podpořit i poslankyně Nina Nováková. Do toho každý den zaměstnání a nevolební akce, jako třeba Řemeslný trh v Kolíně a doma štěňátka, která mě nenechají vyspat. :-)

Co dodat? Díky všem co mi nezištně pomáhají, díky za slova podpory, kterých se mi každý den dostává.  Díky za zaslané podpory od lidí, kterých si moc vážím. To vše je důležitější než prachy, kterými si ostatní myslí, že volby ovlivní. Lidé nejsou hloupí a vezmou-li jednoho kandidáta po druhém a položí si otázku, co udělal ten onen dotyčný vůbec pro region, pak je volba jednodušší.

Tak nezapomeňte – trojka ve volbách do Senátu – to není špatná volba. :-)

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme