12. 9. 2014

Tento týden začal pro mě akcí, která ve mně vzbudila rozporuplné pocity. Doprovázel jsem svou nejmladší dceru do 1. třídy. Tedy popravdě do 1. ročníku Gymnázia Jiřího Ortena v Kutné Hoře. Sám jsem kdysi v Kutné Hoře provozoval v rodném domě básníka Ortena knihkupectví a tak mám k městu opravdu vřelý vztah a byl jsem rád, že dcera nastupuje zrovna sem.

Na druhou stranu jsem si uvědomil, že ztrácím holčičku, z které se stala mladá slečna. Večer jsem ještě zaběhl na vernisáž výstavy v Městském společenském domě v Kolíně, k jeho 40. narozeninám. 

V úterý jsem v ČRO – Region točil odpovědi na 6 otázek – výsledek si můžete poslechnout na Regionu 25. 9. 2014 ve 14:50 hod. Odpoledne jsem se sešel s kolegy z TOPky v Poděbradech, je zde dobrá parta a hodně mi pomáhají z propagací. Navečer byla krásná vernisáž obrázků Gábiny Sedláčkové u nás v knihovně s překvapením – přijela zazpívat zpěvačka Marcela Březinová. Výstavu doporučuji!

Ve čtvrtek jsem si prohlédl nově opravený Městský společenský dům v Kolíně a zavítal do Lysé na Labem, Českého Brodu a pátek jsem trávil na Gasparádě – festivalu věnovanému J. G. Deburau.

V sobotu jsem nechyběl se svou „volební lodí“ na závodech dračích lodí na Kolínském ostrově. Neděle patřila Mistrovství ČR v atletice družstev a večer koncertu Ondřeje Brzobohatého na kolínském náměstí. Mezitím rozvážím, plachty, plakáty, do práce jezdím raději již před sedmou a taky hlásím, že štěňátka rostou!

A volte trojku!

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme