5. 9. 2014

Někde jsem již psal, že nejsem člověkem střetů konfliktů, ono té nenávisti je kolem tolik, nejen v politice, že raději se snažím být neustále pozitivně naladěn. I to byl důvod, proč jsem hned v pondělí na Jarmarku v Kolíně navštívil stánek „konkurenčního sdružení“ Kolíňáci. Pohoštěn jsem byl burčákem a popovídal jsem si zde v milé společnosti.

Odpoledne se otevíralo pod radnicí Lapidárium. Parádní myšlenka došla k zhmotnění a dosud rozptýlené kolínské sochy, našly důstojné místo v historických sklepích. Mimochodem – klíče si můžete zapůjčit v našem Městském informačním centru.

V úterý jsme měli volební sněm Místní organizace TOP 09, kde jsem byl zvolen na další dva roky do výboru, a předsedou byl zvolen kolínský místostarosta Jan Pospíšil. Následovalo setkání s našimi kandidáty v komunálních volbách a večer projekce Formanova Černého Petra, kterou jsem spolupořádal.

Ve středu jsme se sešli s dalšími komunálními politiky z jiných stran, ale hlavně velmi rád jsem se zúčastnil otevření Domova důchodců po rekonstrukci. Byl jsem rád, že jsem si mohl prohlídnout i prostory vevnitř budovy, včetně pokojů, koupelen, ale i třeba krásně upravenou zahradu.
Byl jsem i u představení rekonstruované školky v Chelčického ulici – krásné místo pro naše děti na Zálabí. 
Ve čtvrtek jsem byl na školení v Praze a stavil se díky tomu v sídle TOP 09 pro volební materiály. 
V sobotu celé odpoledne v příjemných Čelákovicích, ale o tom je samostatný článek.

A kromě toho, každý den do práce a trochu času na rodinu a čerstvý přírůstek 5 štěňátek u fenky Aishy. 

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme