Ředitel pardubické filharmonie Vojtěch Stříteský se stal lídrem kandidátky TOP 09 v Litomyšli

11. 8. 2010

Lídrem kandidátní listiny pro volby do městského zastupitelstva v Litomyšli se stal dlouholetý umělecký ředitel prestižního mezinárodního festivalu Smetanova Litomyšl a zároveň nynější ředitel Komorní filharmonie Pardubice, Vojtěch Stříteský. TOP 09 tak znovu dokázala, že dokáže do svých řad přitáhnout osobnosti veřejného života, jímž není lhostejná budoucnost České republiky a jejích měst. Je až symbolické, že v Litomyšli, v rodišti Bedřicha Smetany, které je historicky jedním z kulturních center našeho kraje, se stala lídrem jedné z politických stran takováto výrazná osobnost českého kulturního života.

Vojtěch Stříteský není obyvatelům Litomyšle neznámý, již 12 let působí ve zdejším zastupitelstvu, z toho osm let přímo v Městské radě. Stále však neztrácí chuť do vytváření nových věcí. Sám ke své kandidatuře za TOP 09 říká: "Mnozí tuší, že Litomyšl čekají změny. Hlásí se generační výměna, mnohá rozhodování i každodenní práce pro naše spoluobčany vyžadují větší dynamiku."

Celou kandidátní listinu si můžete prohlédnout na stránkách MO Litomyšl. Nezapomeňte se také podívat na facebookový profil litomyšlské organizace, kde můžete kandidaturu Vojtěch Stříteského okomentovat, či mu jen popřát mnoho štěstí při předvolebním klání.

Bc. Petr Vašíček

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 PARDUBICKÝ KRAJ