TOP Velikonoce v přírodním ráji Horizont

4. 4. 2010 | 16:00
V neděli 4. dubna proběhla v přírodním ráji Horizont akce TOP Velikonoce, kterou připravila regionální organizace TOP 09 Olomouc. Pro návštěvníky zahradního centra byl ve
spolupráci s pracovníky Horizontu připraven bohatý program s cimbálovou muzikou, tombolou, ukázkami tradičních řemesel a různými soutěžemi o ceny. Děti si mohly vyzkoušet své kreslířské dovednosti, přesnost v hodu na cíl, nebo si nechat pomalovat tváře veselými obrázky. Jako jedna z nejoblíbenějších atrakcí pro malé sportovce byl připraven i skákací hrad.
Dospělí měli možnost vyplnit si malý kvíz TOP 09 a vyhrát zajímavou cenu. Překvapením pro tatínky a kluky, byly dva malé, plně funkční bagříky, na kterých si mohli zkusit své technické dovednosti.
Tuto možnost využila i lídr TOP 09 za Olomoucký kraj MUDr. Jitka Chalánková , která v přestávce mezi rozhovory s návštěvníky centra ukázala, že i žena může být velmi zručná při obsluze stavebního stroje. Na závěr odpoledne byla vylosována tombola a prvních deset výherců obdrželo i malý TOP dárek.
Příjemnou atmosféru celého dne umocnilo krásné jarní počasí, které do Horizontu přilákalo velké množství návštěvníků.
Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme