Zdeňka Blišťanová: JESENÍK JE PRO MLADÝ

Chcete najít rovnováhu mezi pracovním a rodinným životem?

16. 10. 2023

V úterý 24. října od 15 do 17 hodin toto téma otevřeme v hudebním sále CSA Jeseník. Těšit se můžete na důležité informace, inspirativní semináře, reálné příklady dobré praxe, otevřenou diskusi a představení prorodinné politiky města Jeseník...

Konference bude zahájena úvodním slovem starostky Zdeňky Blišťanové a partnerů akce. Následně se budou probírat témata související s daty a statistikami, přičemž Kamil Kavka představí platformu PositivJE a zhodnotí situaci v oblastech jako zkrácené úvazky, diverzita a dopady mateřství na kariéry rodičů. Dále bude představena prorodinná politika města Jeseník a podpora mladých rodin. V dalších blocích se zaměříme na příklady dobré praxe, včetně přístupu městského úřadu k mladým rodinám a inspirace pro firmy v podobě flexibilních úvazků a home office. Konference také představí možnosti pro restart kariéry po mateřské, včetně možnosti stát se ajťačkou či markeťačkou. Závěr konference bude věnován tématu wellbeing a jeho významu pro zaměstnance a zaměstnavatele, a zakončí se panelovou diskusí moderovanou Janou Stehlíkovou, kde řečníci budou debatovat s přítomnými zaměstnavateli a zaměstnanci na téma "Kariéry na Jesenicku".

Více informací, registrace a rezervace místa v dětském koutku na na positivJE.

Akci pořádá město Jeseník s positivJE a Inovačním centrem Olomouckého kraje. Podpořena byla dotací MPSV z NDT Obec přátelská rodině a seniorům. Partnery akce jsou dále společnosti Allianz, MBA Finance a FLECTO.

Zdroj: www.jesenik.cz

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme