TOPkaři s voliči debatovali v Olomouci nad sklenicí piva

13. 5. 2014

TOPkaři s voliči debatovali v Olomouci nad sklenicí piva


Neformální diskuze s prvním místopředsedou TOP 09 Miroslavem Kalouskem a kandidátem do Evropského parlamentu profesorem Bořivojem Šarapatkou v Olomouci Autor: DENÍK/Petra Pášová

včera 19:39

Olomouc – Neformální diskuze s prvním místopředsedou TOP 09 Miroslavem Kalouskem a kandidátem do Evropského parlamentu profesorem Bořivojem Šarapatkou se odehrála v pondělní podvečer v olomoucké pivnici Drápal. Jak jinak než nad sklenicí pěnivého moku.

„Strana jde mezi voliče, představují se jim kandidáti, diskutujeme s nimi o našich prioritách a o tom, čeho chceme dosáhnout," řekl rodilý Olomoučan Bořivoj Šarapatka. Podotkl, že spolu s Miroslavem Kalouskem dopoledne nejprve zamířili na Opavsko, kde měli přednášku, navštívili podnik na výrobu nábytku a poté se přesunuli do Olomouce.

Neformální diskuze s prvním místopředsedou TOP 09 Miroslavem Kalouskem a kandidátem do Evropského parlamentu profesorem Bořivojem Šarapatkou v Olomouci

Při diskuzi v olomoucké pivnici Drápal. Foto: DENÍK/Petra Pášová

Pokud by voliči Bořivojovi Šarapatkovi dali svou důvěru a do Evropského parlamentu jej vyslali, rád by se zaměřil na ekologii a zemědělství.

„Jsem profesorem v oboru ekologie a životní prostředí a mám blízko ke krajině, k zemědělské krajině. Předpisy EU musíme respektovat, ale určitým způsobem nás svazují. Proto se svou odborností chci podílet na tom, aby nám lépe vyhovovaly a byly smysluplné," doplnil kandidát do EU parlamentu.

http://olomoucky.denik.cz/zpravy_region/topkari-s-volici-debatovali-nad-sklenici-piva-20140512.html

Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme