Komunální volby 2010

Představujeme další kandidáty do Zastupitelstva města Olomouce

8. 9. 2010 | 12:00

Volební obvod č. 3 – Ing. Petr Navrátil

Je mi 49 let, jsem ženatý a mám dvě dcery.

Pracuji jako obchodní ředitel úspěšné společnosti, podnikající v zemědělství. Zemědělstvím a životním prostředím se zabývám po celou svou profesní dráhu.

Před vstupem do TOP 09 jsem nebyl nikdy členem žádné politické strany. Motivem pro můj vstup byla nutnost změny politického klimatu. Pevně věřím, že výborný výsledek naší strany v letošních parlamentních volbách zopakujeme i v komunálních volbách. Využijeme tuto šanci k otevření, zprůhlednění a očištění politické práce v našem městě.

Pro svou kandidaturu jsem si záměrně vybral volební obvod, rozkládající se na jižním okraji města, kde žijí občané ve velkých sídlištích a okolních obcích. Většinu života jsem mezi svými voliči zde na sídlišti bydlel a pracoval v místním zemědělském podniku.

Mým cílem je zlepšit kvalitu života především v těchto lokalitách a vytvořit z nich žádané území, kde budou občané nejen rádi bydlet, ale i trávit volný čas. Věřím, že voliči mají stejný cíl a nepromarní svůj hlas. Chceme přece společně vytvořit příjemný domov pro sebe i své potomky.

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme