Olomoucká TOP 09 vyrazila mezi lidi do ulic

5. 9. 2017

Nečekat, až lidé přijdou za politiky, ale jít za nimi – diskutovat a vysvětlovat své cíle. To je podoba kontaktní předvolební kampaně TOP 09 v Olomouckém kraji, kde lídr kandidátky Aleš Jakubec už o prázdninách jezdil za občany na kole. Od úterý spolu s dalšími kandidáty pokračuje v cestách za voliči pěšky.

„Neděláme mítinky se skákacími hrady na náměstí. Chodíme mezi lidi a za lidmi, chceme s nimi diskutovat,“ říká lídr krajské kandidátky do Poslanecké sněmovny Aleš Jakubec, který spolu s dalšími kandidáty v úterý vyrazil oslovovat voliče do ulic Olomouce.

TOP 09 v Olomouckém kraji vsadila na velmi kontaktní typ kampaně ode dveří ke dveřím, od ulice k ulici. Kandidáti s dobrovolníky oslovují možné voliče na ulicích a navštěvují domácnosti. Tato „door-to-door“ kampaň bude pokračovat až do voleb. Navštíví všechna okresní města – Olomouc, Prostějov, Přerov, Jeseník a Šumperk, a zastaví se i v dalších vybraných městech a obcích. Mezi prvními budou Mohelnice, Hranice, Velké Losiny, Kostelec na Hané, následovat bude mnoho dalších.

„Jsem rád za skvělý tým lidí, kteří se do toho se mnou pustili. Máme před sebou hodně kilometrů, tak jsem si pořídil lepší boty, ale těším se na setkání, která jsou mi neustálou inspirací. Už jsme o prázdninách jezdili na kole, a stále se snažíme potkávat se a hovořit s lidmi. Považuji za velice důležité dokola vysvětlovat, proč nechci dopustit, aby moje dcera vyrůstala ve státě, který by už neměl být demokratický. Jsou před námi jedny z nejdůležitějších voleb v naší novodobé historii a já věřím, že si to lidé uvědomí,“ vysvětluje Aleš Jakubec.

Na úterním startu kontaktní kampaně ho doprovázeli dvojka kandidátky, místostarostka Jeseníku Zdeňka Blišťanová, kandidát číslo 3, ředitel olomoucké ZŠ sv. Voršily Zdeněk Navrátil, podnikatel z Prostějova Miloš Rubeš (4), podnikatel z Mohelnice Antonín Navrátil (5) nebo bývalá místostarostka Libiny Jana Němečková (7).

 

Irena Šnajdrová, krajská manažerka pro Olomoucký kraj

Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme