Miroslav Kalousek má stále co říct

4. 5. 2022

I přes to, že již před rokem ukončil Miroslav Kalousek svou činnost ve vysoké politice, má stále co říct svým příznivcům i odpůrcům. Důkazem byly 2 besedy pod názvem "Všechno co jste chtěli vědět, ale báli jste se na to zeptat" konané 3.května v Olomouci a Přerově. Zúčastnilo se jich bezmála 200 posluchačů. „Besedy jsme zorganizovali ve spolupráci s TOPAZ, z.s., spolku jehož náplní je mimo jiné debata o celospolečenských tématech s nezávislými odborníky. Zájem veřejnosti nás velmi potěšil a určitě budeme v takovýchto setkáních pokračovat.“ Komentoval úspěšné akce předseda TOP 09 Olomouckého kraje Petr Navrátil.

Legenda české politiky zahájila svou první debatu v Přerově v pivnici U Labutě. „Zájem ze strany veřejnosti byl velký, občané se zajímali o otázky v souvislosti s vysokými cenami energií a potravin. Dále také o situaci spojenou s válečným konfliktem na Ukrajině. Nejvíce asi lidé byli zklamaní, když Miroslav Kalousek na otázku ohledně jeho možné kandidatury do prezidentských voleb potvrdil, že o ni zcela jistě neuvažuje.“ Dodal předseda TOP 09 Přerov Ivo Lausch.

Další debata tentokráte v Olomouci zcela zaplnila Jazz Tibet Club. Posluchači obsadili všechny židle a část z nich seděla i na schodech. „Chybějící důchodová reforma, odvaha politiků navrhovat i nepopulární kroky nebo schopnost stát za hodnotami svobody a demokracie v dnešním válečném světě i za cenu dočasného snížení životní úrovně, to jsou jen některá z mnoha témat, nad nimiž lidé debatovali. Jsem ráda, že za námi Miroslav Kalousek opakovaně jezdí a že je tolik lidí, kteří s ním nad politickými a společenskými tématy rádi diskutují,“ řekla Dominika Kovaříková, předsedkyně regionální organizace TOP 09 Olomouc.

Za celý tým TOP 09 Olomouckého kraje děkujeme TOPAZ, z.s. za příležitost! Moc rádi akce zopakujeme.

Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme