KAMPAŇ PRO MLADÉ - JDEME VOLIT! V čele s Terezou Vodákovou, číslo 11.

28. 9. 2021

Mladí lidé v politice stále chybí, to je fakt, který je během letošní předvolební kampaně zmiňován, kde to jde. Koalice SPOLU se na tento problém snaží cílit, a to prostřednictvím kampaně pro mladé Jdeme volit. Tváří jsou mladí kandidáti, kteří se snaží k volbám přilákat mnohem více voličů než ve volbách předešlých.

Celé prázdniny objížděla republiku parta mladých kandidátů SPOLU, mezi nimi byla i naše kandidátka za Olomoucký kraj Tereza Vodáková. Sama se snaží politiku mladým lidem vysvětlovat, a to hlavně v jejím rodném Jeseníku. Tam je totiž povědomí o politice mezi mladými velmi slabé. Ale jak sama říká: „Když vidí, že se o to zajímá jejich vrstevník, jsou z toho nejdříve z rozpacích, ale po chvilce přemýšlení jim vlastně dojde, že je fajn někoho takového ve svém okolí mít.“  Možnost poznat pro ni nové přátele nebo komunální politiky, za kterými celé léto jezdili, bere za jedinečnou příležitost, jak získat více zkušeností do budoucna. Společně mladí kandidáti navštívili například Marka Sovku, který je jedním z nejmladších starostů v ČR. Jeho domovem jsou Branišovice. Dále navštívili například Petru Řezáčovou nebo starostu Slatinic Ondru Mikmeka.

Kampaň pro mladé je vůbec první takovou akcí předvolbami, která se zaměřuje vyloženě na věkovou skupinu 18-35 let. Do této skupiny patří téměř 2 miliony občanů ČR a jejich hlasy jsou stejně důležité jako každé jiné. Koalice SPOLU chce dát Česko dohromady a toho dosáhneme jedině za předpokladu, že do toho půjdeme všichni společně!

Za celý tým mladých kandidátů

Vaše Tereza Vodáková

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme