TOP09: Podpoříme opravu zimního stadionu i třídy 1.máje

11. 9. 2014

Olomouc – Ještě větší zapojení Olomoučanů do veřejného dění, posílení významu jednotlivých městských částí a podpora neziskových organizací a zájmových spolků.

 Takové jsou hlavní priority olomoucké TOP 09, která ve středu v Olomouci představila kandidátku, programové „devatero" a odstartovala předvolební kampaň.

Lídrem kandidátky je vysokoškolský pedagog Aleš Jakubec, jako dvojku nasadila TOP 09 obchodního ředitele nadnárodní společnosti Petra Navrátila, na třetí příčce bude usilovat o přízeň voličů ředitelka sociálního zařízení Jitro Anna Talcová.

„Během tohoto volebního období se nám podařilo několikanásobně navýšit finanční prostředky určené na investice do jednotlivých městských částí a i nadále chceme posilovat jejich kompetence a význam," uvedl lídr kandidátky Aleš Jakubec.

TOP 09 bude podle jeho slov podporovat rekonstrukci zimního stadionu a opravu ulice 1.máje.

Hodlá pokračovat v integraci seniorů a občanů s handicapem, odstraňování bariér, chce zachovat zvýšený objem peněz poskytovaných z rozpočtu města organizacím poskytujícím sociální služby. ¨

„Rádi bychom také dokončili budování protipovodňové ochrany Olomouce a prodloužili novou tramvajovou trať až do Slavonína," sdělil Jakubec.

Rozpočet kampaně zřejmě přesáhne 700 tisíc korun.

„Kampaň je stavěna na prezentacích, billboardech, chceme jít za občany, mluvit s nimi v místě, kde bydlí," naznačil, jak bude TOP 09 oslovovat voliče.

Za úspěch by strana podle Jakubce považovala, pokud by se jí podařilo obhájit současných šest mandátů v zastupitelstvu a mohla se podílet na vedení města.

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme