× Pohněme s tím. Společně!

Václav Horáček: TOP 09 do poslední chvíle oslovuje nerozhodnuté voliče

19. 10. 2017

Bezmála pětitýdenní kontaktní volební kampaň TOP 09 v Libereckém kraji vyvrcholí dnes v krajském městě. Na Soukenném náměstí zaparkuje elektrická rikša, která projela téměř 20 měst a obcí kraje a od které se politici s nebývalou intenzitou obraceli na voliče. Krajský volební lídr Václav Horáček a další kandidáti osobně rozdali lidem až 30 tisíc výtisků volebního programu TOP 09.

„Jako bývalý dlouholetý starosta Železného Brodu a nyní poslanec jsem zvyklý setkávat se a mluvit s lidmi, v jejichž prospěch jsem se zavázal pracovat. Ovšem tentokrát jsem v ulicích absolvoval tolik setkání, jako snad nikdy předtím. Čtvrtina voličů do poslední chvíle váhá, komu dát svůj hlas. A my se na ně obracíme se sdělením, že hlas pro TOP 09 je hlasem pro svobodu, demokracii a evropskou orientaci naší země,“ zdůrazňuje krajský volební lídr Václav Horáček.

„Nejsme ti, co vše jen kritizují, nabízíme pozitivní návrhy, jak u nás udělat věci ještě lepšími. Jakou cestou zvelebit zdravotnictví, zvýšit úroveň školství, zlepšit dopravu. To jsou body našeho programu, o kterých jsme hovořili s občany,“ pokračuje Václav Horáček.

Jako jedno z výrazně častých témat poslanec zaznamenal obavy lidí z přijetí eura. „Strašení některých politických sil a šíření fám ovlivnilo společnost. A my znovu a znovu trpělivě předkládáme fakta a doložitelný vývoj v zemích eurozóny,“ dodává Václav Horáček k volebním tématům TOP 09. O tom, že podnítil mnoho voličů alespoň k přemýšlení, a nemálo dalších přesvědčil, nepochybuje. „Vyznat se v záplavě informací není jednoduché. Proto je tak důležité srozumitelně mluvit o složitých tématech z očí do očí a odpovídat lidem právě na ty otázky, které oni sami kladou,“ říká volební lídr TOP 09 v Libereckém kraji Václav Horáček.

Martina Rambousková, krajská manažerka TOP 09 Liberecký kraj

Liberec, 19. října 2017