Krajská organizace TOP 09 si volila nové vedení, předsedou se stal Martin Chroust

20. 2. 2019
Na dvouleté období byl krajským předsedou TOP 09 Liberec zvolen Martin Chroust. O jeho zvolení rozhodlo včera večer 32 z 37 delegátů krajské organizace Libereckého kraje, kteří se sešli v jabloneckém Eurocentru. Krajskými místopředsedy se stali Viktor Liška, Miloslav Václav a Dana Lapáčková.
 
“Mého zvolení do čela krajské organizace TOP 09 si nesmírně vážím a přijímám tento úkol s velikou pokorou. Jsem přesvědčený že mohu přinést čerstvou energii a nové nápady. V následujících dobách nás všechny bude čekat hodně práce a pevně věřím že moje vize dopadnou na úrodnou půdu. Jsem rád že se mohu opřít o zkušené členy jednotlivých regionálních organizací a na spolupráci se už nyní těším,” komentoval rozhodnutí členů krajské organizace nový předseda Martin Chroust.
 
Martin Chroust, 37 let, žije v Liberci. OSVČ, marketér, pracuje jako obchodní zástupce ve společnosti Media club. Členem TOP 09 je od roku 2017. Vystudoval obor Mezinárodní vztahy a Evropskou Unii.
 
“TOP 09 čeká v nejbližší době výzva v podobě voleb do Evropského parlamentu, později senátní a krajské volby. Mým úkolem je pracovat tak, aby byla TOP 09 silnější a sebevědomější stranou. Růst a stabilizace členské základny, hledání nových tváří a komunikace s veřejností bude hlavním cílem mého volebního období,” dodal Martin Chroust.
 
V předsednictvu krajské organizace ještě usedne Pavel May, Josef Holický, Ondřej Bašus, Zdeněk Chmelík a Pavel Nalezený.
 
 
Jablonec nad Nisou, 20. února 2019
 
Martina Rambousková, krajská manažerka TOP 09 Liberec
  
Kontakty:
Martin Chroust: +420 736 167 609, chroust.m@seznam.cz
Martina Rambousková: +420 604 229 308, martina.rambouskova@top09.cz
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme