× Staňte se našimi členy!

Robert Korselt

18. 8. 2014

Robert se narodil v Liberci v roce 1970, jak zpívají Chinaski tedy silný ročník, který zažil ještě jiný stát, ale rozhodně nepatří k těm, kteří „nehasí, co je nepálí“. Po ukončení studia ekonomie na Technické univerzitě v Liberci založil pro sdružení měst a obcí Agenturu regionálního rozvoje a podílel se na realizaci desítek projektů. Z jeho iniciativy vznikla například síť turistických informačních center, bylo vyznačeno více jak 1200km cyklotras nebo vznikl veletrh EuroregionTour. Již více jak 20let je členem představenstva Okresní hospodářské komory v Liberci, byl zakládajícím členem Asociace nevládních neziskových organizací Libereckého kraje a tuto asociaci také více jak 3 roky vedl. V posledních letech se věnuje především soukromému sektoru a poradenství, jako obchodní ředitel působil v Centru Babylon, obchodem se zabýval i v Telefónice, dnes je ředitelem společnosti zabývající se výrobou dětských hřišť a provozovatelem dětského zábavního centra Šťastná země v Radvánovicích u Turnova. Je ženatý, má dva syny a ve volném čase rád cestuje.

Volby:
2014 zastupitelstva obcí - Liberec - 2. Robert Korselt