Chmelík (TOP 09): Tak už je to tady, jsem zablokován

20. 8. 2018

Předvolební boj přiostřuje a "Směna pro Liberec" v čele s panem Korytářem opět ukazuje jak to myslí se všemi, kteří mají jiný názor. Ono totiž je více práce diskutovat a vysvětlovat, než jenom hlásat vlastní pravdu a ostatní názory zakazovat.

Myslím, že jsem v jádru dobrý člověk, který se v každém příspěvku snažil být slušný a uctivý (dokonce jsem JK občas i pochválil), leč nestačilo to. Myslím, že vlastně toto je ten problém u pana Korytáře - nesnáší a neuznává jiný názor.

Nakonec možná i něco dobrého pro Liberec udělal, ale pouze vždy a jenom v zájmu dobra vlastního a pokud možno proti všem.

Velmi bych byl rád, aby tento člověk měl alespoň odvahu se mnou diskutovat po volbách až na nás bude zírat z opozičních lavic (pokud tedy už konečně občané Liberce nepochopí, že člověk takovýchto charakterových vlastností patří spíše k panu Chocholouškovi a ne na radnici) - já totiž mluvím s lidmi, poslouchám, co říkají a předvolební taškařice Směny pro Liberec je zatím dost slabá.

Blokování mých příspěvků u postů pana Korytáře přesně koresponduje s tím jakým typem politika on vlastně je.

Mentální slabota se nedá vykoupit zákazy a křičením o tom, že jsem nejlepší, ale pouze a jenom sebereflexí a pracováním na sobě samém.

Moje zablokování je opravdu výrazem člověka, který nemá a nemůže mít v politice žádnou budoucnost, protože bude vždycky dělat politiku jako solitérní záležitost přes mrtvoly zdravého rozumu a mezilidské spolupráce.

Mně osobně nevadí pokud ve volbách neuspěji (neživí mě to a nikdy živit nebude) a vlastně bez toho klidně dokážu žít, ale velmi špatně budu nést, jestliže se na radnici dostane charakterově pokřivený člověk s fanatickou touhou vládnout a ovládnout.

Následující volby rozhodnou o tom, jestli zvítězí zdravý rozum a touha posouvat nás i město kupředu a nebo zda-li se necháme ukecat sebestřednými demagogy (Korytář, Okamura, atd...) a za další 4 roky budeme poslouchat, že se nic neudělalo, protože všichni jim házeli klacky pod nohy.

Zdeněk Chmelík, TOP 09 Liberec

Štítky
Osobnosti: Zdeněk Chmelík
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme