Zahájení kampaně TOP 09 v jabloneckém regionu

15. 9. 2010

TOP09 zahájila předvolební kampaň v regionu Jablonec nad Nisou

Regionální organizace TOP 09 Jablonec nad Nisou odstartovala předvolební kampaň v regionu tiskovou konferencí dne 15.9.2010 v Hotelu Zlatý Lev. TOP 09 představila své hlavní cíle pro Jablonecký region – hospodářský rozvoj regionu a zvýšení péče o výchovu dětí a mládeže, zejména prostřednictvím jejich volnočasových aktivit, ať sportovních či kulturních.

Tyto základní cíle včetně „běžné“ operativy správy měst a obcí TOP 09 představila ve zpracovaných předvolebních programech pro – Jablonec nad Nisou, Tanvald, Malá Skála a městys Zásada.

RO TOP 09 Jablonec nad Nisou představila pamětní medaili od tradičního regionálního výrobce, k jejichž podpoře se TOP09 v Jabloneckém regionu zavázala svým programem.

Předseda RV TOP09 Jablonec nad Nisou

Přílohy