Třetí regionální sněm v Jablonci nad Nisou

30. 6. 2011

Dne 28.6.2011 proběhl již 3. sněm jabloncké RO TOP 09. Sněm proběhl svižně za přítomnosti řady hostů a to nejen z řad našich dalších regionálních organizací v Libereckém kraji. Našeho sněmu zúčastnila senátorka Mgr. Soňa Paukrtová, pan Marek Pieter a Mgr. Petr Tulpa (významní představitelé našeho spolupracujícího hnutí STAN a SLK).

Regionální sněm zhodnotil práci organizace za uplynulé období od posledního sněmu a potvrdil mandát stávajícímu vedení, které bylo opětovně zvoleno do svých funkcí.

Co přinesl sněm nového?

Sněm rozšířil v návaznosti na vznik nových místních organizací v Tanvaldu a Železném Brodu svůj výbor na sedm členů.

Sněm potvrdil maximální snahu o spolupráci s hnutím STAN a SLK v našem regionu a zvolil kandidáty pro krajské volby v roce 2012 za náš jablonecký region.

Sněm dále zvolil delegáty pro krajský sněm TOP 09 Libereckého kraje a představil našeho kandidáta na krajského předsedu - Ing. Martina Švarce.

Sněm oficiálně oznámil vystoupení Mgr. Václava Horáčka z hnutí SLK a jeho vstup do naší organizace TOP 09. Tento krok je dalším potvrzením naší úzké a každým dnem prohlubující se spolupráce mezi TOP 09 a STAN + SLK.

Nové složení výboru RO TOP09 Jablonec nad Nisou:

Předseda: Petr Pošmourný

Místopředsedové: Martin Švarc, Ota Petrák

Členové výboru: Jana Černíková, Petr Louda, Radoslav Topol a Vladimír Josífek

Předseda revizní komise: Radovan Ježek

 

Petr Pošmourný, předseda RO TOP 09 Jablonec nad Nisou

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme