Záruba (TOP 09): Do politiky bychom rádi zavedli "schwarzenbergovskou" laskavost

31. 1. 2017

Pokládám za vhodné vám sdělit některé informace z dění v TOP 09 v našem českolipském regionu.

Proběhly volby do orgánů strany s těmito výsledky:

V místní organizaci (MO) TOP 09 Česká Lípa byli zvoleni do výboru MO: Miloslav Václav jako předseda MO, Michal Prokop – místopředseda, Jan Ševčík – člen výboru.

Volby pro regionální organizaci (RO) TOP 09 Česká Lípa:
Předseda - Michal Prokop, místopředseda - Karel Hadrbolec, člen výboru - Ladislav Záruba.

Zazněly také zprávy o činnosti minulém období, jaké jsou naše cíle. Je jisté, že naše situace na Českolipsku není jednoduchá. Ovšem to nás neodradí, abychom nepřispívali do politického života regionu svými postřehy a náměty. Stále je co zlepšovat a na čem pracovat.

Celkově stojíme na ideálech naší strany = Více svobody, méně regulací, práce pro občany. Občan jako suverénní část společnosti, nikoliv jako pronásledovaná a podezřelá entita ve spárech byrokratického aparátu. K problémům v životě regionu chceme přistupovat rozumně, řešit rozumně, přispět spoluobčanům jak budeme moci z mandátu, který nám svěříte na bázi uvedených ideálů. V budoucích komunálních volbách chceme jednoznačně uspět a mít významný podíl na řízení obce (obcí).

Lidé mají rádi nová jména. Zde je tedy máme: Miloslav Václav, Michal Prokop, Jan Ševčík, Karel Hadrbolec, atd. TOP 09 v českolipském regionu se hodně změnila. Tzv. první vlna členů, kteří žili ze slávy založení TOP 09 před osmi lety již zde není. Zbyli pouze tehdy tzv. nosiči vody a noví členové. Jestli nyní chce někdo s námi debatovat o „korytech“, je úplně mimo.

To bych doporučil najít si jinou stranu. Ještě něco:
Do politiky bychom rádi zavedli „schwarzenbergovskou“ laskavost. Povede se? Uvidíme.

Celkový program naší strany najdete na webu TOP 09. Vize 2030 = úspěšná a odolná společnost. Tak se náš program jmenuje. Dali jsme si s tím dost práce a myslím, že je tam jasně řečeno, v čem je nynější společnost slabá a zranitelná, a co tedy s tím.
Z toho budeme vycházet i při realizaci komunální politiky.

Přeji vám všem hezké dny a dobrou náladu.

MUDr. Ladislav Záruba, člen RV TOP 09 Česká Lípa

Zdroj: www.i-noviny.cz, 31. 1. 2017

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme