TOP 09 si na českolipsku zvolila nové vedení

23. 2. 2010
Dne 18.2.2010 proběhl na žádost členské základny mimořádný regionální sněm, který měl za úkol zvolit nový regionální výbor. Hlavním důvodem byla skutečnost, že od loňského ustavujícího sněmu se členská základna prakticky zdvojnásobila a stávající složení regionálního výboru neodpovídalo geografickému dělení regionu.

Staronovým předsedou regionálního výboru se stal pětadvacetiletý interní auditor Tomáš Hudec (Česká Lípa).

Nová místopředsedkyně Mgr. Zuzana Šídlová (Nový Bor), která působí na ZŠ Špičák jako výchovná poradkyně, nahradila Ing. Vladimíra Matouška.

Obnovenou důvěru získali členové Bc. Milan Navrátil (Nový Bor) a Jiří Kočandrle (Česká Lípa). Novou posilou se pak stal Bc. Miroslav Patka (Nový Bor), který nahradil Václava Kardu.

„Nový regionální výbor má před sebou v následujících dnech a měsících mnoho úkolů, tím nejdůležitějším je příprava na jarní a podzimní volby. Jeho kvalitní složení a elán všech členů mi dává záruku, že všechny nadcházející výzvy zvládneme. Mým osobním cílem je povýšit spolupráci regionálního výboru s členskou základnou a podporovateli na úroveň rovnocenných partnerů. Zpětná vazba je pro naší práci totiž nesmírně důležitá.," řekl po zvolení nový předseda Tomáš Hudec.

Tomáš Hudec, předseda RV TOP 09 Česká Lípa
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme