Prohlášení kandidátů TOP 09 v komunálních volbách na Českolipsku

5. 10. 2010

Já, kandidát do městského/obecního zastupitelstva souhlasím se zařazením na kandidátku TOP 09, plně si uvědomuji a chápu morální závazek k politickému subjektu TOP 09. Prohlašuji tímto, že se plně ztotožňuji s cíli, zásadami a programem politické strany TOP 09.

V případě, že se po úspěšném zvolení do městského zastupitelstva přestanu s těmito ideály, programem či stanovami politické strany TOP 09 ztotožňovat, dobrovolně odstoupím z řad zvolených zastupitelů a postoupím svou funkci zastupitele, radního či starosty, dalšímu zástupci z kandidátky.

Obecně uznávané hodnoty slušnosti a morálky, jsou pravidly mého počínání v osobním životě a stejně tak se jimi budu řídit i v činnosti veřejné. Veřejnou činnost chápu jako službu v zájmu obecného prospěchu a jsem připraven podřídit jí své osobní zájmy. Ani v zájmu dobré věci nebudu používat nečestných praktik a postupů.

Nejsem si vědom ničeho, co by mohlo poškodit společný cíl tím, že budu na této kandidátce nebo budu zvolen do zastupitelstva města či delegován do komisí či výborů města. Pokud by nastala situace, která by mohla poškodit dobré jméno a úsilí politické strany, jsem připraven rezignovat.

K tomuto prohlášení se přihlašuji dobrovolně a souhlasím s jeho zveřejněním ve veřejných sdělovacích prostředcích.

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme