23. 9. 2021

Jsem znepokojen neustálým zadlužováním této země. Nejhorší na tom je, že téměř polovina nárůstu výdajů nesouvisela s pandemií covid-19.

Podle NKÚ mohl stát najít úspory v řádu desítek miliard. Polovina peněz vynaložených na boj s covidem na něj nešla! Když v křesle ministra financí končil Miroslav Kalousek, dlužil každý občan ČR 121 000 Kč.

Po 8 letech vlády ANO s ČSSD dluh narostl na 226 000 Kč. 

Vláda nemyslí na příští generace, ale jen na sebe! Já naopak mám v hlavě osud budoucích generací, včetně mého vnuka Michálka. Proto jsem rád, že jsem součástí koalice SPOLU, která je jednoznačně proti dalšímu zadlužování ČR. Za SPOLU kandiduji v našem Libereckém kraji, a to na 6. místě. Naše kandidátka je podle mého názoru nejsilnější. Na prvním místě je exprimátor a současný poslanec Petr Beitl, dvojkou podnikatel Zdeněk Chmelík. 

Dostávám každodenně otázky, co když se stanu poslancem?

Za prvé:

Chci prosadit zřízení centra pro roztroušenou sklerózu v Libereckém kraji. Náš kraj je jedním z krajů, který nemá vlastní centrum. Pacienti tak musí, často s velkými obtížemi, cestovat do vzdálených center, zvl. do Teplic a do Hradce Králové. Pro pacienty s RS je důležitá nejen léčba pomocí léčových přípravků, ale i fyzioterapie a psychoterapie. Tuto terapii mají často problém v našem kraji sehnat. 

Za druhé:

Všechny dny, kdy nebude zasedat poslanecká sněmovna, bych byl v jablonecké nemocnici na mamodiagnostickém pracovišti.

MUDR. MILOŠ REJMONT, PŘEDSEDA RO TOP 09 SEMILY A LÉKAŘ SE ZAMĚŘENÍM NA DIAGNOSTIKU PRSOU

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme