Vondráček: Pojďme přesvědčit kohokoliv bez rozdílu vzdělání a hodnoty jeho intelektu, že Babiš být prezidentem prostě nemůže

15. 1. 2023

Citace (zdroj: Miloš Zeman – 1992 – Federální shromáždění): "To, co nyní řeknu, není projevem univerzitní povýšenosti ani sarkasmu. Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt. (...) Těmto lidem - je to tedy polovina národa - uniká ona složitá mnohotvárnost, komplementarita, mnohoznačnost světa," řekl tehdy poslancům.

Miloš si později v souladu s jeho hluboce filosofickým vyjádřením, že „jenom blbec nemění své názory“, uvědomil, že jeho i Babišovi voliči se rekrutují právě z této „velmi a velmi významné“ části naší populace a korouhvička se otočila na opačnou stranu.

Opět cituji ze stejné doby:

V pátek Zeman naopak "školil" poslance, že nemají právo povyšovat se nad občany a označovat je za obyčejné lidi, kteří problematice nerozumí. "U referenda se ozývají hlasy, že občané nejsou schopni rozhodovat o tak důležitých záležitostech,... že nám hrozí vláda lůzy. Dámy a pánové, nikdo nemá právo urážet svůj vlastní národ. A pokud tak činí, musí počítat s tím, že ve skutečnosti uráží pouze sám sebe," řekl Zeman.

Toto nejsou moje slova, pouhá fakta vyplývající z analýzy všech voleb v historii České republiky – parlamentních, krajských i komunálních. Já bych si to v žádném případě nedovolil vyslovit. Já si totiž na rozdíl od Miloše Zemana vážím všech poctivých a slušných občanů naší země. Můj názor a závěr je tedy jednoduchý a prostý. Pojďme přesvědčit kohokoliv bez rozdílu vzdělání a hodnoty jeho intelektu, že BABIŠ BÝT PREZIDENTEM PROSTĚ NEMŮŽE. Tohle dno a potupu naše země nemůže dalších pět let prožívat.

Mgr. et Mgr. Jiří Vondráček

Štítky
Osobnosti: Jiří Vondráček
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme