TOP 09 Českolipsko má nové vedení

4. 3. 2013

Ve čtvrtek 28. 2. 2013 proběhl sněm regionální organizace TOP 09 Česká Lípa s cílem zvolit si nové vedení pro následující dva roky. Hostem sněmu byl předseda krajského výboru Jaromír Drábek a poslanec Václav Horáček.

Sněm si za nového předsedu regionální organizace TOP 09 Česká Lípa zvolil Miroslava Janouška. Místopředsedkyněmi se staly Anna Kobosilová a Zuzana Šídlová.

"Nové vedení by chtělo více zviditelnit dosavadní, dle našeho názoru úspěšnou práci členů TOP 09 v orgánech samospráv českolipského regionu. Myslím, že občané pozitivně vnímají změny, které probíhají v posledním volebním období v řízení obcí a měst. Věříme, že pravicová strana, prosazující průhledné a odpovědné hospodaření, naslouchající požadavkům občanů, strana, která za sebou nemá "kostlivce" v podobě předražených akcí, zmanipulovaných veřejných zakázek či napojení na kmotrovské struktury, strana, která prosazuje nezpochybnitelná veřejná výběrová řízení a zveřejňování všech komunálních smluv, upřednostňující financování spíše mládežnického sportu před tzv. "profesionálním", nerozhazující obecní peníze za megalomanské kulturní projekty, hájící zájmy slušných občanů obcí a měst je alternativou pro obyvatele Českolipska." sdělil Miroslav Janoušek.

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme